5% van jouw aankoop aan Pink Ribbon & een gratis limited edition slaapmasker

Breast Cancer Awareness Month

NIEUW

Jouw ideale slaaptemperatuur dankzij Outlast

Ontwikkeld voor de NASA en getest in de ruimte. Onze Outlast® covers houden je koel in de zomer en warm in de winter. In combinatie met onze Premium Balance® verzwaringsdekens is dit de ultieme verzwaarde deken! Alleen verkrijgbaar bij ons!

Meer dan 150.000 tevreden klanten ★★★★★

De beste verzwaringsdekens van Europa

Gravity

De originele verzwaringsdekens

Kies voor de populairste en beste verzwaringsdekens. Als enige merk geproduceerd en gecertificeerd in Europa.

Voor een betere nachtrust & minder stress

Het gebruik van een Gravity verzwaringsdekens is een wetenschappelijk bewezen manier om beter te slapen en stress te verminderen. Op een natuurlijke manier je nachtrust verbeteren. Zonder het gebruik van verslavende slaappillen.

Relax & let Gravity do the rest

Heerlijk ontspannen onder jouw Gravity Blanket. Geschikt om onder te slapen, heerlijk op de bank te ontspannen, bij het mediteren, bij angst- of stress & meer! Een Gravity Blanket is een veelzijdig product & een must have voor iedereen! Bekijk onze collectie verzwaringsdekens van de beste kwaliteit. Als grootste en enige producent van Europa, maken wij jouw verzwaringsdeken met veel liefde en zorg. Kom je er niet uit bij je keuze? Laat ons je dan gratis, vrijblijvend & persoonlijk adviseren!

Brand Ambassador worden?

Ben jij iemand die constant het beste in jezelf naar boven wil halen, ben je aanwezig op social media en wil je een brad ambassador worden of ben je een influencer met een hoge betrokkenheid met jouw volgers? Dan ben jij precies wat we zoeken! Sluit je aan als Brand Ambassador bij Gravity en profiteer van de vele voordelen.

Enkele voordelen:
- Exclusieve kortingen op onze producten
- Gratis producten voor Social Media content
- Exclusieve samples van nieuwe producten
- Wordt uitgelicht op onze Social Media kanalen

Gravity Weighted Robe - Verzwaarde Kamerjas
Gravity Weighted Robe - Verzwaarde Kamerjas
Sale price€179,00
Shop onze bestsellers
11 / 2
This 6kg weighted blanket is pricey, but feels magically dense. Lying beneath it is deeply comforting

Experts over onze verzwaringsdekens

Michaela Gross - Natuurgeneeskundige voor psychotherapie

“Als traumatherapeut raad ik de dekens aan bij slaap-, angst- en paniekstoornissen. Het helpt dat patiënten zichzelf weer kunnen voelen."

Volg jij ons al?

Veel gestelde vragen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door het gebruik van verzwaringsdekens, dit een positieve invloed heeft op de volgende ziekten, aandoeningen en symptomen:

- Slaapstoornissen / slapeloosheid
- ADD en ADHD
- Stress
- Asperger-syndroom en autismespectrumstoornis
- Rustelozebenensyndroom en
- Chemotherapie
- Menopauze
- Angst en paniekaanvallen
- Spanningen,
- Sensorische integratiestoornissen

Voor 65-plussers kan de Gravity deken veel symptomen van Alzheimer of Parkinson verminderen.

Jouw Gravity Blanket moet ongeveer 10% van je lichaamsgewicht bedragen. Zit je precies tussen twee gewichtsklassen in, neem dan de zwaardere variant. We bieden twee gratis omruilingen aan, mocht hij te licht of te zwaar zijn. Twijfel je? Laat je gratis en vrijblijvend adviseren door ons, zodat we jouw perfecte Gravity Blanket kunnen vinden. Houdt er rekening mee dat jouw Gravity of Balance verzwaringsdeken een unieke en langdurige investering is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze live chat of Whatsapp. We helpen je graag verder!

Onze Gravity en Balance verzwaringsdekens hebben beide een afneembare hoes.

De Balance Blanket heeft echter een ander ontwerp. De hoes kan hierbij door een ritssluiting vastgemaakt worden aan de Balance verzwaringsdeken. Ook wordt voor het gewicht geen glasparels meer gebruikt, maar roestvrij edelstaal, die op een gepatenteerde manier zijn verwerkt in de deken. Dit is gelijkmatig verdeeld over de gehele deken en je hebt daarnaast geen last meer van bewegende glasparels in de deken, die lawaai kunnen maken of na langdurig gebruik zelfs kunnen gaan lekker door de naad van de vakjes.

Bij de Gravity Blanket wordt de deken verzwaard met glazen nanoparels en zit de deken met een lussensysteem vast aan de hoes. Door middel van 12 lusjes kan de deken worden vastgeknoopt aan de hoes.

In tegenstelling tot andere aanbieders van verzwaringsdekens in de Benelux die hun verzwaringsdekens inkopen bij een fabriek uit China, produceren wij onze verzwaringsdekens zelf in Europa. Jouw verzwaringsdekens worden gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden en van de beste kwaliteit materialen. Hierdoor lijken onze dekens wat duurder, dan die van andere aanbieders, maar uiteindelijk merken we dat goedkoop altijd duurkoop is. Goedkope verzwaringsdekens gaan snel kapot. Dit zorgt juist voor meer stress en ongenoegen, terwijl verzwaringsdekens juist voor minder stress en meer ontspanning zouden moeten zorgen. Onze dekens zijn daarnaast ook gecertificeerd als Medisch Hulpmiddel in de Europese Unie. Je haalt met een Gravity of Balance blanket, dus het beste in huis!

31 nachten proefslapen

Join the gravity club

Meld je gratis aan wordt lid van de Gravity Club & ontvang exclusieve kortingsacties & meer!