VERGELIJKER

Vergelijk verschillende verzwaringsdekens

Door de toenemende vraag en populariteit van verzwaringsdekens hebben we een vergelijker voor je opgesteld, die het een stuk makkelijker moet maken bij de keuze naar jouw ideale verzwaringsdeken!

Stappenplan bij het bepalen van jouw ideale verzwaringsdeken

Bij het bepalen van jouw perfecte verzwaringsdekens hebben we een eenvoudige 3-stappenplan opgesteld om jou op weg te helpen bij de keuze naar een verzwaringsdeken. Volg de stappen hieronder. Mocht je er toch niet uitkomen, dan helpen we je graag persoonlijk verder bij je keuze.

Stap 1 - Nieuw met verzwaringsdekens?

Ben je nieuw met verzwaringsdekens? We raden je dan aan om het volgende artikel eerst even door te lezen. We leggen je hier uit wat verzwaringsdekens zijn, voor wie ze bestemd zijn en wat de voordelen zijn. Kom daarna terug naar de vergelijker en ga naar stap 2. Als je al op de hoogte bent van wat verzwaringsdekens zijn, dan kun je gelijk door naar stap 2.

Stap 2 - Bepaal wat een gezonde nachtrust voor jou waard is

Door de toenemende populariteit van verzwaringsdekens en de effectiviteit hiervan op je nachtrust en gemoedstoestand, zien we steeds meer aanbieders van verzwaringsdekens terug op het internet. Deze worden bijna allemaal geproduceerd in China. Wij produceren al onze verzwaringsdekens zelf in Europa met uitsluitend de beste materialen. We weten het allemaal.. goedkoop is vaak duurkoop. Ditzelfde geldt bij verzwaringsdekens. Onze dekens zijn als enige gecertificeerd als medisch hulpmiddel in de EU. Hou je van kwaliteit en ben je bereid om te investeren in jouw gezondheid? Ga dan verder naar stap 3!

Stap 3 - Kies jouw ideale verzwaringsdeken

Je weet nu wat verzwaringsdekens zijn en je bent iemand die van kwaliteit houdt. Nu rest de laatste vraag... Welke van jullie dekens kan ik het beste kiezen? We hebben aan iedereen gedacht. Van mensen die willen kennismaken met verzwaringsdekens tot aan gebruikers die hun verzwaringsdeken willen upgraden naar een premium model. Bekijk hieronder de vergelijkingstabel voor de verschillende modellen verzwaringsdekens die wij aanbieden

Welke modellen verzwaringsdekens bieden wij aan?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Laat ons je dan adviseren bij je keuze naar de beste verzwaringsdeken voor jou!


Premium Balance®

 • Premium deken
 • Edelstaal vulling
 • Ritssysteem
 • 100% gelijkmatige gewichtsverdeling
vanaf €239 Nu kopen

Gravity® Blanket

 • Hoogwaardige deken
 • Microglasparel vulling
 • 12 lussensysteem
 • 80% GELIJKMATIGE GEWICHTSVERDELING
vanaf €199 NU KOPEN

GRAVITY® Basic

 • Perfect instapmodel
 • microglasparel vulling
 • 12 lussensysteem
 • 80% GELIJKMATIGE GEWICHTSVERDELING
vanaf € 149 NU KOPEN

PREMIUM BALANCE®

De alleskunner onder de verzwaringsdekens

NU KOPEN

DE GRAVITY® BLANKET

De bekendste verzwaringsdeken ter wereld

NU KOPEN

GRAVITY® basic

Het perfecte instapmodel

NU KOPEN

Verified verzwaringsdeken AANBEVOLEN DOOR ONZE AMBASSADEUR

KIRA TOUSSAINT

AMBASSADEURS