Zakelijke klanten

Groothandel, Retail & Private Label verzwaringsdekens

Heeft u interesse in het kopen van 50 dekens of wilt u regelmatig meerdere dekens aanschaffen voor wederverkoop? Wij leveren aan groothandelaars en retailers tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opzetten van uw eigen merk verzwaringsdekens. Premium kwaliteit uit Europa!

Neem contact met ons op voor meer informatie: info@gravity-deken.nl

KORTINGSPROGRAMMA VOOR THERAPEUTEN EN MEDISCHE INSTELLINGEN

Gravity medical program

Het is onze wens en ons doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken die baat hebben bij een verzwaringsdeken. Ons kortingsprogramma is daarom gericht op therapeuten en medische instellingen die op verschillende manieren kunnen profiteren van een samenwerking met ons.

Uw voordelen in één oogopslag:

1. Welkomstkorting

Ontvang een speciale korting op uw eerste verzwaringsdeken naar keuze om deze uitgebreid te testen!

2. volumekorting

Profiteer nu van onze staffelkorting voor bestellingen van meer dan 10+ verzwaringsdekens.

3. Kortingscode

Uw patiënten of klanten profiteren door middel van een kortingscode,
die u met hen kunt delen. 

Toelatingseisen

Alle therapeuten of besluitvormers bij medische instellingen die willen deelnemen aan ons kortingsprogramma, moeten officieel bewijs van hun professionele activiteit overleggen om te worden toegelaten. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een samenwerking met ons. 

Gecertificeerde verzwaringsdekens

De grootste en enige producent van verzwaringsdekens in Europa

We zijn trots op het feit, dat we marktpleider zijn in Europa. Al onze dekens worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen uit Europa. Daarnaast zijn onze dekens ook gecertificeerd als officieel medisch hulpmiddel. Wij leveren ook verzwaringsdekens met brandvertragende stoffen voor zorginstellingen en verpleeghuizen.