Reviews van onze klanten

Echte ervaringen met onze Gravity® Blanket verzwaringsdeken
Based on 94 reviews
81%
(76)
16%
(15)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
Super deken nu nog snel leveren!

Prima deken, goed en mooi materiaal. Jammer dat de aantallen op de webside niet kloppen! Daardoor levering erg traag, deken kwam nu via polen en italy naar NL. Maar de deken is super en onze pleegdochter slaapt een stuk rustiger en prettiger.

Heerlijk!

Dit had ik al eerder moeten hebben!
Superzacht en wat een veilig en rustgevend gevoel. Hoogwaardige kwaliteit.

Top service

Heerlijke deken. Super blij mee, wel even wennen in het begin maar slaap nu na twee weken echt dieper. Service was echt super, via WhatsApp mijn bestelling kunnen aanpassen buiten kantoortijden. Super vriendelijk en snel geholpen.

Aangenaam verrast!

De Gravity Balance deken gekocht. Eerst erg sceptisch. Wel even wennen, maar ik slaapt zeker beter! Aanrader!

Deken slaapt fijn. Maar slaap is nog niet verbeterd helaas

Het deken werkt.

Onze dochter slaapt lekkerder en rustiger door het verzwaringsdeken. Wij hadden een andere (goedkopere) maar die gaf veel geluid bij het veranderen van houding tijdens het slapen. Deze is veel stiller en prettiger.
Wel zou ik willen toevoegen dat we graag in contact komen met de klantenservice. Ik heb namelijk het deken besteld op donderdag, de dag voor Black Friday. Ik heb via de chat functie op de site contact gehad met uw medewerker om te vragen of ik ook de Black Friday korting van 25% mocht ontvangen. Dit was akkoord en zou geregeld worden. Echter heb ik niets meer gehoord. Ook niet op mijn mail die ik later gestuurd heb.
Daarom wil ik u dringend verzoeken contact met mij op te nemen.

Bianca Markus

Balance® Blanket

Fijne deken die ook makelijker in en uit de hoes gaat. Ligt net zo lekker als mijn vorige deken :)

Geweldige deken

Gravity blanket gekocht voor mijn zoon. Slaapt nu in de nacht door. Mijn dochter die goed slaapt wilde het ook proberen, maar dat mocht niet van mijn zoon. Hij is lekker zacht en heeft een luxe uitstraling. Ik vind hem zo fijn dat ik nog eens 3 heb besteld. Inmiddels een week in bezit. Ik gebruik hem niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor mediteren en voor op de bank. Echt een aanrader.

Heerlijke deken

Een heerlijke deken waaronder je gelijk een behaaglijk gevoel hebt en heerlijk kan slapen. De enige echte verzwaringsdeken die echt effect heeft en heerlijk cosy voelt!

Mooie en fijne deken.

Prima deken (geruild voor een 6 kg deken) nog even wennen, maar wel beter dan de 9 kg deken. Slaap nu wel beter!

Goede service

Alles is een echte aanrader ligt goed prima kwalitijd

Zeer fijn dekbed

Heerlijk dekbed, wel even wennen aan het gewicht, maar ligt heerlijk om je heen. Ik slaap beter in en wordt meer uitgerust wakker.
De levering ging niet helemaal vanzelf, maar is uiteindelijk netjes opgelost!

Geweldig

Alleen de maten vindt ik onpraktisch. Voor een eenpersoonsbed is hij te groot en voor een tweepersoonsbed eigenlijk net iets te klein. Maar we slapen er nu beiden heerlijk onder. Alleen schuift hij in de nacht steeds naar één kant.

Beter slapen

Het werkt,minder tussendoor wakker worden.Wel geen juiste kleur geleverd:roze i.p.v. creme

Gravity Blanket

Erg tevreden over, lekker zacht en je wilt er eigenlijk nooit meer onder vandaan. Of het ook echt beter slaapt kan ik nog niet beoordelen, want officieel krijg ik hem van de Sint!

heerlijk!

Een paar nachten moeten wennen, maar ik slaap nu sneller in, dieper en soms zelfs al wat langer! zo blij!

Super

Had elders eerst een ander gekocht kreeg uitslag van die en leek net een plank .toch verder gezocht kwam op de gravity en is echt een aanrader super goed en goede en vriendelijke service echt helemaal top.Materiaal echt lekker soepel.

Heerlijke deken

Ik slaap wat dieper, droom wat meer en wordt ook minder wakker, dat is erg prettig :-) De winterhoes is heerlijk zacht. De service is ook keurig en goed geregeld!

Geweldige deken

Ik heb nu meer dan een week onder de deken geslapen en ik merk dat ik niet meer zo vaak wakker wordt en als ik al wakker wordt dat ik sneller weer in slaap val! Ik had de deken met zomerhoes besteld, echter per ongeluk de standaard hoes ontvangen. Tot mijn verbazing werd mij kosteloos de zomerhoes nagestuurd! Wat een geweldige service! Kwaliteit van deken en hoezen zijn ook heel mooi! Kortom super tevreden!

Echt een top uitvinding!

Heb hem cadeau gedaan aan mijn vriendin. Die had erg veel moeite met slapen. Zij was een lichte slaper maar door deze deken komt ze eindelijk zelf in een diepe slaap. Ze wordt nu niet meer zo snel wakker en slaapt veel beter door. Echt een perfecte uitvinding naar mijn mening!

Onze dochter ervaart de deken als bijzonder prettig. Ze slaapt sneller in en beter. Ook is ze veel minder vaak wakker ’s nachts

Diepe slaap

Het slapen is nog lekkerder dan ooit! Ik gebruik hem zelfs soms even tussendoor 10 minuutjes. En na een stevige work out/yoga les werkt het ook heel rustgevend.

Perfecte deken

De Deken is mooi en goed afgewerkt ik slaap er heerlijk in. De service is top ik had een andere die was niet zwaar genoeg deze heb ik zonder probleem omgeruild het was zo geregeld.

Heerlijk slapen

Wat een genot, heerlijk slapen onder de Gravity Blanket !

Fijne deken, voelt prettig. Ik slaap er nog niet sneller door in.