Over ons

Het ontstaan van Gravity®

van een klein idee naar een "zwaar" succes!

Gravity® begon in 2013 als een noodoplossing voor een kleine jongen met autisme die snel een verzwaringsdeken nodig had. Maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé plek voor kwalitatieve, handgemaakte verzwaringsdekens!

We begonnen onze dekens te naaien in een klein appartementje in Polen, maar dankzij ons groeiende succes hebben we nu een groot en modern gebouw met meer dan 100 medewerkers. En laten we het niet vergeten: onze dekens zijn handgemaakt met liefde en aandacht! Bij Gravity® houden we van een goede en eerlijke omgang met elkaar. Daarom hebben we een team samengesteld van mensen van alle leeftijdsgroepen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid. Zelfs geestelijk en lichamelijk gehandicapte mensen dragen bij aan ons productieproces, zodat we een inclusieve werkomgeving creëren.

Maar wat maakt onze verzwaarde dekens nu zo speciaal? Ten eerste, onze dekens zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Wij zijn trots op ons milieuvriendelijke productieproces, dat helemaal binnen de EU plaatsvindt. En ten tweede, onze dekens zijn hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt! Waarom zou je meer betalen voor een verzwaringsdeken die in China is geproduceerd als je bij Gravity® een kwalitatieve deken kunt kopen voor een betaalbare prijs?

Onze verzwaringsdekens zijn niet alleen bedoeld voor mensen met autisme, maar voor iedereen die behoefte heeft aan een rustige en gezonde slaap. Dus, ben je klaar om afscheid te nemen van je saaie deken? Bestel dan nu jouw verzwaringsdeken bij Gravity® en geniet van een goede nachtrust! Wij beloven je: je zult elke ochtend wakker worden met een glimlach op je gezicht.

Onze missie

Bij Gravity® hebben we één doel: zoveel mogelijk mensen bereiken die kunnen profiteren van onze verzwaringsdekens. En dat doel is niet alleen onze wens, het is onze missie! Ziekenhuizen, zorginstellingen en
kinderdagverblijven staan te popelen om onze dekens te gebruiken. En dat is niet zo gek, want onze dekens zijn van hoge kwaliteit en helpen bij stress, slaapproblemen en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHS, autisme, Asperger en Downsyndroom. Bij Gravity® houden we vast aan onze hoge kwaliteitseisen en we blijven ons bedrijf uitbreiden om zo veel mogelijk mensen te helpen. Want als het om slaap en gezondheid gaat, is er niets belangrijker dan kwaliteit. We zijn trots op onze positie als marktleider in Duitsland en willen nu snel de Benelux veroveren met onze premium verzwaringsdekens.

Shop nu