De populairste verzwaringsdekens
nu ook verkrijgbaar in de Benelux!

Over ons

Gravity® is uit noodzaak opgericht in 2013. Een kind met autisme had met spoed een verzwaringsdeken nodig, echter waren de meeste dekens op de markt onbetaalbaar. Dit is dan ook de reden dat de oprichters van Gravity® hebben besloten om de dekens zelf te gaan produceren. Beginnend met slechts één deken nam het concept grotere vormen aan en werd het snel een groot succes.

De dekens werden oorspronkelijk in een klein appartement gemaakt en voornamelijk verkocht in Polen. Nu zijn wij gevestigd in een groot modern kantoor met meer dan 50 werknemers. Onze verzwaringsdekens worden gekocht en gewaardeerd door klanten wereldwijd.

Gezien het feit dat elke deken met zorg is gemaakt, zijn het onze werknemers die het kloppende hart van onze organisatie vormen. Onze bedrijfscultuur biedt gelijke kansen en zet de standaard voor een goede werkomgeving waar elke werknemer zich comfortabel voelt met elkaar. Onze werknemers bestaan uit alle leeftijdsgroepen en brengen hun eigen unieke karaktereigenschappen mee. Wij vinden het belangrijk om mensen met een arbeidsbeperking de kans te geven om deel te nemen aan het productieproces. We mogen dan ook trots zijn op onze hoogwaardige verzwaringsdekens en ons duurzame en milieuvriendelijke productieproces, welke volledig binnen de EU plaatsvindt.

Onze Gravity® dekens zijn ontworpen met het doel om jou een vreedzame en gezonde nachtrust te bieden en onze werknemers een aangename arbeidsplek waar zij elke morgen met plezier aan de slag kunnen gaan voor jullie!

Onze missie

Het is onze wens en doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken die kunnen profiteren van de voordelen van een Gravity® deken. Vanuit ziekenhuizen, verpleeghuizen en kleuterscholen is er een grote belangstelling voor onze producten. We streven ernaar dat onze Gravity® deken een gevestigd product wordt in de Benelux en de Internationale markt.