Diana zur Löwen haar ervaring met de Gravity verzwaringsdeken

Diana zur Löwen - Onderneemster & Influencer

“Je voelt je gewoon veilig en beschermd. Dit helpt me vooral als ik weer heel bedachtzaam, rusteloos en angstig ben..."

Gravity® Experts aan het woord

Onze verzwaringsdekens testen? Neem dan contact met ons op via info@gravity-deken.nl. Houd er wel rekening mee dat wij strenge selectiecriteria hanteren.

Hoe ben je in aanraking gekomen met verzwaringsdekens?

Ik heb sinds twee maanden een therapiedeken en ik ben zo dankbaar dat ik hem heb getest. Sindsdien val ik gewoon zoveel beter in slaap en ben veel meer ontspannen en kalm. Vooral 's avonds omdat de deken aanvoelt als een knuffel. Je voelt je gewoon veilig en beschermd. Dit helpt me vooral als ik weer heel bedachtzaam, rusteloos en angstig ben... Het past perfect om mijn lichaam. Ik gebruik hem vooral in bed, maar hij gaat ook regelmatig mee op de bank.

Ik hoorde eigenlijk voor het eerst over verzwaringsdekens toen ik het bij een andere influencer zag en ik ben zo blij dat ik het ook heb geprobeerd. De deken is het perfecte gewicht voor mijn lichaam (je kiest ook het ideale dekengewicht op basis van jouw lichaamsgewicht) en voelt super knus aan. Bovendien is het ongelooflijk hoogwaardig verwerkt. Je kunt zien dat het liefdevol met de hand is genaaid en het is geweldig om te lezen dat het ook wordt geproduceerd met een duurzame fabrikant in de EU.

Wat vind je van het gebruiksgemak van een verzwaringsdeken?

Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken en ziet er ook nog eens mooi uit.Ik hou van het eenvoudige ontwerp, dat in elk meubel past.Ik kan iedereen alleen maar aanraden om zo'n deken gewoon te testen, of je nu alleen woont of met een partner.De verzwaringsdeken verrijkt mijn leven en vooral mijn slaap.

Jouw conclusie

Ik zou het aan iedereen aanbevelen die moeite heeft met inslapen of worstelt met angststoornissen. Ik kon maanden niet goed slapen, omdat ik vaak rusteloos en in gedachten verzonken ben. Door de deken voel ik me verzorgd. In feite zijn verzwaringsdekens een medisch nicheproduct waarvan het werkingsprincipe is gebaseerd op het effect van "diepe druk aanraakstimulatie". Ik zou willen dat veel meer mensen ervan af wisten. Daarom deel ik mijn ervaring graag met mijn volgers op social media.

Veel plezier ermee!