Gravity® Blankets in de Productpine Experience Store in Amsterdam

Gravity® Blankets in de Productpine Experience Store in Amsterdam

verzwaringsdeken kopen in Amsterdam

Droom jij al langer van een eigen Gravity® Blanket, maar wil je eerst nog uitproberen welk gewicht je nodig bent en hoe onze verzwaringsdekens aanvoelen? Dit is vanaf nu mogelijk door onze samenwerking met Productpine!Test een Gravity® Blanket bij Productpine of bestel hem direct online.
Productpine is een software gedreven ontdekkingsplatform waar je de laatste technologische innovaties kunt zien en uitproberen, waaronder ook de Gravity® Blanket verzwaringsdeken. De Experience store van Productpine is een mooie ervaring en mogelijkheid voor iedereen met affiniteit voor nieuwe technologieën en mensen die graag eerst willen ervaren hoe magisch een Gravity® Blanket nou echt is. Vandaag besteld = morgen in huis!

gravity verzwaringsdeken kopen uitproberen

Missie Productpine
De missie van Productpine is om de verhalen achter innovatieve producten te vertellen en klanten blijvende productervaringen te bieden. Het is voor Gravity® Blankets Nederland een eer om onze producten the showcasen in de Productpine Experience Store!

Een nieuwe benadering van retail. Dat moet de insteek geweest zijn van Productpine. E-commerce doet het ontzettend goed, maar online shoppen mist één belangrijk aspect: fysieke ervaring. En dat is net hetgeen waar het succesvolle Productpine in Amsterdam voor gaat!


Zien we je daar?
Klik hier voor de locatie.


Laat een reactie achter

Hou er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze gepubliceerd worden