Hoe verzwaringsdekens van Gravity® Blankets jou beter laten slapen op World Mental Health Day 2020

Hoe verzwaringsdekens van Gravity® Blankets jou beter laten slapen op World Mental Health Day 2020
verzwaringsdeken

2020 is gevuld met stress, angst en voor sommige mensen depressie en slapeloosheid. Alleen al in de Nederland is het nationale angstcijfer deze zomer verdrievoudigd vergeleken met vorig jaar en is depressie bijna verviervoudigd. Gelukkig zijn wij als Gravity® hier om te helpen.

Een van de grootste problemen tijdens deze pandemie was dat mensen geen goede nachtrust kregen. Of iemand zich nu zorgen maakte over het virus, zijn of haar baan of iets anders. Het niet hebben van een goede nachtrust kan een dramatisch effect hebben op je geestelijke gezondheid. 

Verzwaringsdekens van Gravity® zijn de enige verzwaarde dekens die zijn onderzocht en waarvan is bewezen dat ze de slaapkwaliteit verbeteren en stress verminderen. Elke keer dat je de deken gebruikt, voel je een gevoel van kalmte en rust. Het zal je helpen ontspannen en stress verminderen, waardoor je sneller en dieper in slaap valt. 

Een op de vijf mensen heeft een te diagnosticeren psychische stoornis, maar vaak weerhouden angst en schaamte mensen om hulp te zoeken. Stress en angst komen zo vaak voor en kunnen er gemakkelijk voor zorgen dat je niet de slaap krijgt die je nodig hebt. Gelukkig hebben wij het perfecte product die je kan helpen een betere nachtrust te krijgen. Ook voor kinderen bieden we verzwaringsdekens aan.

Ter ere van World Mental Health Day op 10 oktober geven wij je exclusief aanbod van € 30 voor al onze Gravity® dekens. Gebruik hiervoor de code WMHD tijdens het afrekenen.

Voor meer informatie over hoe een Gravity® Blanket je kan kan helpen met jouw geestelijke gezondheid, kun je hier terecht.

Stay safe, healthy and sleep better!

GravityBlankets® Nederland

verzwaringsdeken mentale gezondheid

Weiterlesen

Gravity® Blankets in de Productpine Experience Store in Amsterdam
onderzoek verzwaringsdeken

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung geprüft.

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.