Gravity voor vrede - Hoe wij actief vluchtelingen helpen.

Gravity voor vrede - Hoe wij actief vluchtelingen helpen.

De huidige situatie in Oekraïne is bijna ondraaglijk en zorgt ervoor dat veel mensen zich hulpeloos en verbijsterd voelen. De gebeurtenissen raken ons als bedrijf ook. Het is eerder ook een persoonlijke, emotionele uitdaging. Onze eigen productie is in Polen, waar het bedrijf is opgericht. We hebben vanaf het begin veel Oekraïners in dienst gehad. Ze zijn stevig geïntegreerd en daarom een ​​belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daarom leven we mee met onze Oekraïense medewerkers die familie, vrienden en kennissen in hun thuisland hebben, van wie velen nu op de vlucht zijn.

Niet alleen de nabijheid van Oekraïne, maar ook de verhalen van onze medewerkers maken ons duidelijk dat we het gevoel van machteloosheid opzij moeten zetten, snel moeten handelen en actief moeten worden. Mensen hebben ons nodig en we mogen ze niet teleurstellen. Daarom hebben we besloten om verschillende acties te lanceren om Oekraïne te steunen. We doneren dekens aan Poolse vluchtelingenkampen en instellingen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Ook doneren we 20% van onze inkomsten aan goede doelen. In Jelcz, onze locatie in Polen, hebben we 70 plaatsen in onze hotels voorbereid voor mensen die naar Polen vluchten. We hopen van harte dat er vrede komt en dat mensen weer onbevreesd door kunnen gaan met hun leven.

 

Zo ondersteunen wij

Donatie van dekens aan faciliteiten en kampen

15% schenking van onze inkomsten aan organisaties

Terbeschikkingstelling van 70 slaapplaatsen voor vluchtelingen

Weiterlesen

Verzwaringsdekens bij langetermijngevolgen van COVID-19
Hoe kies je de beste verzwaringsdeken voor de zomer?

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung geprüft.

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.